18 010 kr

Artikelnr: OFM-11 Kategorier: , Etiketter: ,

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Enheten är avsedd för rekreationsövningar i det fria. Träningseffekten av enheten är att den stärker musklerna i lår, vader och rumpa, förbättrar cirkulations- och andningssystemets funktion samt motorisk koordination. För att använda enheten placerar man fötterna på fotplattorna och greppar stången med händerna, därefter pressar man fötterna på fotplattorna som om man går på plats. Enheten tillhör kategorin muskeluppbyggnad och har en enkel träningssvårighet.

OFM utomhusgym är utrustning med en unik design. Många böjar ger utrustningen en lätt och iögonfallande form. Det unika med enheterna understryks av det unika orange-grafitfärgschemat, som passar vackert in i modern urban arkitektur. Som tillverkare av utomhusgym lägger vi vikt vid ergonomi och pålitlighet. Ett karakteristiskt kännetecken för OFM är böjar på huvudkonstruktionsröret (Ø 88,9 x 3,6 mm) i dess övre del. Standardsätena är gjorda av 10 mm tjock hdpe. Stålhandtag är avslutade med rundade spetsar. Fotplattor i aluminium garanterar estetik i många år trots slitage. Svamphuvudbultar i rostfritt stål framhäver den höga kvaliteten. Pulverlackering med en zinkrik primer garanterar långvarigt rostskydd.

Måtten på produkten är 1150 mm x 665 mm x 2070 mm. Den kräver en säkerhetszon på 4,15 m x 3,67 m (yta 13,0 m²). Produkten är avsedd för träning av smita och lår.

De enheter vi erbjuder är solida, pålitliga, motståndskraftiga mot skador och perfekt anpassade till våra väderförhållanden. De passar perfekt in i utvecklingen av offentliga utrymmen, inklusive parker, skolor, dagis, idrottsplatser, stränder och bostadsområden.

Dimensioner 115 × 66 × 207 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stepper Plus – utegym”