Levereras inom 8 - 10 v

29 570 kr

Artikelnr: P1107 Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Lekset med Rutschkana för de Minsta Barnen

Produktbeskrivning:
Dyk in i en sagovärld med vårt lekset, skräddarsytt för de yngsta barnen. Dess klara färger och kreativa former lockar till sig små nyfikna själar och tar dem på ett äventyr fyllt med glädje. Här kan de utforska spännande glidande utmaningar och låta fantasin flöda.

Pedagogiskt Fokus:
Som en stolt svensk leverantör av lekparker är vår huvudprioritet barnens psykomotoriska utveckling. Vårt lekset är inte bara underhållande, det är också designat för att främja viktiga färdigheter som koncentration, psykomotorisk koordination och rumslig orientering.

Färgalternativ:

  • Lime & Marinblå
  • Skogsfärger

Material & Design:

  • Grundversion: Stolparna är varmförzinkade och pulverlackerade, vilket ger dem en hållbar finish som står emot väder och vind.
  • Premiumversion: För de som föredrar en lyxigare känsla erbjuder vi en version i rostfritt stål. Och för dem som uppskattar naturliga accenter finns det tillval av impregnerade träpollar.

Kvalitet & Säkerhet:
Vi är stolta över att erbjuda lekutrustning som garanterar både säkerhet och komfort för alla barn. Vårt lekset kombinerar en elegant och tidlös design med robusta och pålitliga material, perfekt anpassade för svenska förhållanden. Alla våra enheter uppfyller standarderna SS-EN 1176-1:2017-12, vilket gör dem idealiska för skolor, förskolor och offentliga lekplatser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”UrbaniaLek Enkel Rutschkana”

Specifikation

Längd (cm) 275 cm
Bredd (cm) 93 cm
Fallhöjd (cm) 95 cm
Säkerhetsområde Längd (cm) 575 cm
Säkerhetsområde Bredd (cm) 393 cm
Fallområde m² 18,58 m²

Dokument

p1107.produktblad.pdf Ladda ner
P1107_2D.dwg Ladda ner
P1107-III.zip Ladda ner