Levereras inom 8 - 10 v

6 120 kr

Artikelnr: P3009 Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Fjädergunga Elefant – En Fantasifull Lekupplevelse

Välkommen till en spännande värld av lek och äventyr med vår Fjädergunga Elefant. Denna enastående lekplatsutrustning är det perfekta valet för kommuner, förskolor, bostadsrättsföreningar och skolor som vill skapa en lekmiljö som sprudlar av glädje och kreativitet.

Varför välja vår Fjädergunga Elefant:

  • Fantasifull Design: Vår Fjädergunga är formad som en charmig elefant som kommer att få barnens fantasi att flöda. Den unika designen är ett kreativt äventyr i sig och lockar barnen till timmar av rolig lek.
  • Säkerhet Främst: Vi sätter alltid barnens säkerhet i första hand. Fjädergungan är noga konstruerad med högkvalitativa och trygga material samt uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna för en riskfri lekmiljö.
  • Hållbar och Tålig: Vår Fjädergunga Elefant är byggd för att klara av lekens påfrestningar och tål utmaningarna från väder och vind. Den är konstruerad för att hålla länge och ge barnen många år av skoj.
  • Passar Alla Åldrar: Denna lekplatsutrustning passar barn i olika åldrar och färdighetsnivåer. Den kan användas som en enskild attraktion eller som en del av en större lekplats, vilket gör den mångsidig och anpassningsbar.
  • Enkel Installation och Underhåll: Fjädergungan är enkel att installera och kräver minimalt med underhåll, vilket sparar tid och resurser för ditt projekt.

Skapa en lekmiljö som inspirerar barnen att utforska och leka med vår Fjädergunga Elefant. Kontakta oss idag för mer information och prisuppgifter. Låt oss tillsammans skapa minnesvärda stunder där fantasin har ingen gränser och leken är en glädjekälla.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fjädergunga Elefant”

Specifikation

Enhetsmått 0,26 x 0,81 m
Totalhöjd 0,81 m
Säkerhetszon 2,26 x 3,27 m (yta 6,54 m²)

Dokument

P3009-3D.dwg Ladda ner
P3009_2D.dwg Ladda ner