Levereras inom 8 - 10 veckor

5 480 kr

Artikelnr: P3005 Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Fjädergunga Fancy – En Fantastisk Lekupplevelse

Välkommen till en värld av spänning och fantasi med vår Fjädergunga Fancy. Denna extraordinära lekplatsutrustning är det perfekta valet för kommuner, förskolor, bostadsrättsföreningar och skolor som strävar efter att skapa en lekmiljö som sprudlar av glädje och kreativitet.

Fjädergunga Fancy är inte bara en lekplatsutrustning; den är en portal till barnens drömvärldar. Med sin unika design som kombinerar formen av en fjädergunga med fantasifulla element blir leken aldrig densamma. Den charmiga, målade designen lockar barnen att kliva in i sina egna äventyr.

Vår högsta prioritet är alltid barnens säkerhet. Fjädergungan är noga konstruerad med högkvalitativa och säkra material samt uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna för en riskfri lekmiljö. Föräldrar och vårdnadshavare kan vara trygga med att deras barn har en säker plats att utforska och leka på.

En annan imponerande egenskap hos Fjädergunga Fancy är dess hållbarhet. Den är byggd för att klara av lekens påfrestningar och är konstruerad för att tåla väder och vind. Detta garanterar att den kommer att vara en pålitlig och långvarig lekplatsutrustning som ger barnen många år av glädje.

Denna lekplatsutrustning passar barn i olika åldrar och färdighetsnivåer. Den kan användas som en fristående attraktion eller som en del av en större lekplats, vilket gör den mångsidig och anpassningsbar för olika typer av lekmiljöer.

Installationen av Fjädergunga Fancy är enkel och kräver minimalt med underhåll, vilket sparar tid och resurser för ditt projekt. Du kan snabbt skapa en spännande lekmiljö utan krångel.

Skapa en fantastisk lekmiljö för barnen i din kommun, förskola, bostadsrättsförening eller skola med vår Fjädergunga Fancy. Kontakta oss idag för mer information och prisuppgifter. Låt oss tillsammans skapa minnesvärda stunder där fantasin blomstrar och leken är en glädjekälla.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fjädergunga Fancy”

Specifikation

Enhetsmått 0,45 x 0,54 m
Totalhöjd 0,76 m
Säkerhetszon 2,45 x 3,30 m (yta 7,23 m²)

Dokument

P3005_2D.dwg Ladda ner
P3005_3D.dwg Ladda ner