Levereras inom 8 - 10 veckor

9 090 kr

Artikelnr: P3020 Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Vippgunga Koala – För Spännande Lekar

Skapa en spännande lekmiljö med Vippgunga Koala. Den passar utmärkt på kommunala lekplatser, bostadsområden, skolgårdar, förskoleområden och allmänna platser där barn samlas för att leka och ha kul.

Kontakta oss idag för mer information om Vippgunga Koala och hur den kan anpassas efter dina specifika behov. Tillsammans skapar vi en lekplats där alla barn kan leka, utforska och skapa minnen som varar livet ut.

Funktioner och Fördelar:

  • Trygg Lek: Barns säkerhet är vår högsta prioritet. Vippgunga Koala är byggd med högkvalitativa material och följer stränga säkerhetsstandarder för en säker lekmiljö.
  • Kreativ Utforskning: Den unika designen och robusta mekanismen uppmuntrar barn att utforska och använda fantasin i en trygg miljö.
  • Hållbar och Väderbeständig: Vippgunga Koala är konstruerad med slitstarka material som garanterar lång hållbarhet och minimalt underhåll, perfekt för vårt klimat.
  • Mångsidig Användning: Oavsett om du representerar en kommun, en bostadsrättsförening, en skola eller en förskola, är Vippgunga Koala det idealiska tillskottet som smidigt passar in i olika miljöer.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vippgunga Koala”

Specifikation

Enhetsmått 0,26 x 1,36 m
Totalhöjd 0,92 m
Fri fallhöjd 0,53 m

Dokument

P3020_3D.dwg Ladda ner
P3020_2D.dwg Ladda ner