Levereras inom 8 - 10 v

104 970 kr

Artikelnr: P1110 Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Produktbeskrivning:
Välkommen till en magisk värld av lek och fantasi. Vårt sagoliknande lekset är designat för att väcka nyfikenhet och glädje hos de yngsta barnen. Med klara färger och spännande former kan de utforska en värld av roliga monster, engagerande spel, charmiga djur och utmaningar som klättring och glidning.

Pedagogiskt Fokus:
Som en dedikerad leverantör av lekparker lägger vi stor vikt vid barnens psykomotoriska utveckling. Vårt lekset är designat för att främja viktiga färdigheter som koncentration, psykomotorisk koordination och rumslig orientering.

Färgalternativ:

  • Frisk Lime & Marinblå
  • Lugnande Skogsfärger

Material & Design:

  • Grundversion: Stolparna är varmförzinkade och pulverlackerade, vilket ger dem en hållbar finish som står emot väder och vind.
  • Premiumversion: För de som föredrar en lyxigare känsla erbjuder vi en version i rostfritt stål. Och för dem som älskar naturliga accenter finns det tillval av impregnerade träpollar.

Kvalitet & Säkerhet:
Vi är stolta över att erbjuda lekutrustning som garanterar både säkerhet och komfort för alla barn. Vårt lekset kombinerar en elegant och tidlös design med robusta och pålitliga material, perfekt anpassade för svenska förhållanden. Alla våra enheter uppfyller standarderna SS-EN 1176-1:2017-12, vilket gör dem idealiska för skolor, förskolor och offentliga lekplatser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”UrbaniaLek Lukas”

Specifikation

Längd (cm) 502 cm
Bredd (cm) 509 cm
Höjd (cm) 299 cm
Fallhöjd (cm) 95 cm
Säkerhetsområde Längd (cm) 802 cm
Säkerhetsområde Bredd (cm) 809 cm
Fallområde (m²) 44,61 m²

Dokument

p1110.pdf Ladda ner
P1110-III.zip Ladda ner
P1110-I.zip Ladda ner