17 540 kr

Artikelnr: OF2-25 Kategorier: , Etiketter: ,

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Enheten är avsedd för rekreationsövningar i det fria för ungdomar, vuxna och seniorer över 140 cm långa. Träningseffekt: Utomhusgymutrustning för effektiv träning.

AIR WALKER: Skonsam mot lederna träning av musklerna i hela benen och höfter. Dessutom förbättrar det balanssinnet.

BÄNK: Övningar som utförs på enheten hjälper till att stärka magmusklerna. Rectus abdominis musklerna arbetar med raka böjningar. Genom att göra vridningen av bålen stimulerar vi de sneda musklerna. Övningar har stor inverkan på förbättringen av figuren.

HÖFTTER: Övningar som utförs på enheten används främst för att sträcka ut och stärka musklerna på insidan av låren. Regelbunden träning kan vara till hjälp vid oväntade fall, särskilt på vintern på halt underlag. Så här använder du:

RUNNER: Fatta handtaget ordentligt och placera båda fötterna på pedalerna. Ryggen är rak. Flytta benen fram och tillbaka.

BÄNK: Ligg på bänken med framsidan upp. Böj benen vid knäna, tryck fötterna mot bottenstången. Placera händerna under huvudet. Lyft din bål i följande ordning: huvudet först, axlarna och kroppen först. Bara några centimeter ovanför bänkens yta räcker. Gör mjuka rörelser.

HÖFTER: Ta ett stadigt tag i handtagen, lägg båda fötterna på fotplattorna. Dra ut och för ihop dina ben i en “hoppande jack”-rörelse.

AIR WALKER: Blodcirkulation, koordination.

BÄNK: Muskeluppbyggnad.

HÖFTTER: Koordination, muskeluppbyggnad.

Träningssvårigheter: AIR WALKER: Enkel, bänk: lätt, HÖFT: Medium.

Mått (längd/bredd/höjd): X

Säkerhetszon: X

Kroppens delar: X

De enheter vi erbjuder är solida, pålitliga, motståndskraftiga mot skador och perfekt anpassade till våra väderförhållanden. De passar perfekt in i utvecklingen av offentliga utrymmen, inklusive parker, skolor, dagis, idrottsplatser, stränder och bostadsområden.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Air Walker + Bänk + Höfter – utegym”