Levereras inom 1-2 v

6 210 kr

Lägg till racket set
Pingis | Pingisbord / Bordtennisbord K1 Inomhus Vikbar inkl. nät
Bordtennisracket Set: 5 Rack, 50 Bollar - För Inomhus | Pingisracket
SKU: 1333-6
1 790 kr
Pingis | Pingisbord / Bordtennisbord K1 Inomhus Vikbar inkl. nät
Bordtennisracket Set: 10 Rack, 50 Bollar - För Inomhus | Pingisracket
SKU: 1333-10
2 290 kr
Produktens pris: 6 210 kr
Totalt tillägg:
Ordersumma:
Artikelnr: k1_indoor Kategorier: , , Etiketter: ,

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

K1 Produktdetaljer – Enastående i alla aspekter

  • Lätt för flexibilitet: Som vår lättaste modell erbjuder den oöverträffad rörlighet och flexibilitet inomhus.
  • Praktiska hjul för enkel hantering: De integrerade hjulen gör det lättare att flytta och placera bordtennisbordet, perfekt för mångsidig användning hemma.
  • Säker fällmekanism: Fällmekanismen, som kan manövreras från båda sidor, ser till att bordet fälls ihop snabbt och säkert, vilket gör förvaring och hantering enklare.
  • Perfekt för att komma igång med bordtennis: K1 bordtennisbord inomhus är ett utmärkt val för alla som vill fördjupa sig i bordtennisvärlden.

KETTLER kvalitetsvaror

KETTLER bordtennisbord står för enastående kvalitet – Tillverkad i Tyskland. Noggrant utvalda material och exakt utförande säkerställer hållbarhet och förstklassig spelprestanda för alla åldrar. Spelegenskaper, säkerhet, hantering, materialkvalitet och hållbarhet är TÜV-testade och uppfyller EN 14468-1. Ett mästerverk i prisklassen. KETTLER lägger stor vikt vid miljövänliga material och strikta kvalitetskontroller, varför våra bordtennisbord är fria från skadliga ämnen och gifter.

Vikbar och platsbesparande

KETTLER hopfällbara bordtennisbord erbjuder en praktisk design som enkelt kan fällas ihop för att spara värdefullt utrymme. Tack vare sin smarta vikmekanism kan de enkelt reduceras till en kompakt storlek och kan därför förvaras för att spara utrymme. Bordtennisbordet kan lika enkelt öppnas igen, även av barn. Njut av högkvalitativa spelytor och enkel förvaring – det perfekta valet för alla bordtennisentusiaster och de som vill bli det.

Modern design

KETTLER bordtennisbord förkroppsligar modern design genom modern estetik och funktionalitet, vilket tilltalar både den ambitiösa turneringsspelaren och fritidsspelaren. Bordtennisbordets hörn och kanter är rundade, vilket inte bara säkerställer förbättrad säkerhet utan också ger designen en mjuk och modern touch. Oavsett om det är i ett privat vardagsrum, ett gym eller ett kontor, passar det moderna KETTLER bordtennisbordet sömlöst in i olika miljöer och ger dem en touch av stil och elegans.

Funktioner

ram

  • Rund rörprofil 25 mm, pulverlackerad
  • 4 dubbla hjul (diameter 125 mm), alla hjul kan svängas

Vikmekanism

  • Roterande handtagssystem med låsmekanism när bordet fälls till förvaringsläge

Nätuppsättning

  • Nätsats “Basic stationary”
  • Metallstolpe Ø 18mm, galvaniserad
  • Nät: svart, med ögla (Ø 18 mm)
  • med 2 boll- och rackethållare på sidorna
  • Nätmått: L = ca 157 cm x H = 15,2 cm
  • Vikt: 0,3 kg

Snabb leverans

Vår leveranstjänst erbjuder dig fördelen av en snabb och bekväm leverans av ditt bordtennisbord till den första låsbara dörren. Vi lägger stor vikt vid effektiv hantering för att säkerställa att din beställning når dig så snabbt som möjligt. Tack vare vårt engagerade team och vår välorganiserade logistik kan vi vanligtvis garantera att din beställning kommer att behandlas snabbt. Bordtennisbordet kommer att meddelas per telefon efter utskick för att säkerställa en perfekt leverans till dig.

Enkel konstruktion

Våra bordtennisbord kommer som ett kit för självmontering och kännetecknas av sin enkla konstruktion. De tydliga instruktionerna hjälper dig att sätta upp pingisbordet snabbt och enkelt. De medföljande instruktionerna och monteringstillbehören gör monteringen ännu enklare. Så du kan börja spela på kort tid och njuta fullt ut av det roliga med bordtennis.

Lämplig för barn

Lämplig för små mästare från 5-6 år och optimalt anpassad för åldrarna 9-10 och uppåt. Våra bordtennisbord av hög kvalitet erbjuder inte bara en underhållande spelupplevelse, utan främjar även dina växande barns motoriska utveckling och sportambitioner. KETTLER bordtennisbord ger dina barn oförglömliga lekstunder.

Observera: Plattan är inte väderbeständig och lämpar sig endast för torra rum i en byggnad.

Levereras som ett kit för självmontering

Racketar och bollar på bilderna ingår inte

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pingisbord / Bordtennisbord K1 Inomhus Vikbar inkl. nät”

Specifikation

Spelläge L=274 x B=152,5 x H=76 cm
Förvaringsläge L=155,5 x B=152,5x H=65,5 cm
Vikt 61,5 kg
Nät Ingår
Motsvarar internationella turneringsmått Ja

Dokument

Kettler-k1-inomhus-produktbeskrvning.pdf Ladda ner