Artikelnr: OFC-04 + OFC-01 + OFC-08 Kategorier: , Etiketter: ,

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Enheten är avsedd för rekreationsövningar i det fria för tonåringar, vuxna och seniorer över 140 cm långa. Träningseffekt: Utomhusgymutrustning för effektiv träning.

BACK TRAINER: Den stärker muskelgruppen som är mycket viktig för att bibehålla rätt hållning. Tack vare övningar på denna enhet tar du hand om ryggmusklerna och din ryggrad. Regelbunden träning hjälper till att effektivt stärka musklerna som ansvarar för att upprätthålla en upprätt hållning. Enhetskategori: Muskeluppbyggnad.

BÄNK: Övningar som utförs på enheten hjälper till att stärka magmusklerna. Raka magar fungerar med raka böjningar. Genom att vrida bålen stimulerar vi de sneda musklerna. Träning är ett bra sätt att förbättra din figur.

Så här använder du:

BACK TRAINER : Vila höfterna på bänken med framsidan nedåt. Håll fötterna uppe mot stången. Korsa armarna över bröstet. Utför mjuka, långsamma och fulla rörelser för att sänka och lyfta din bål.

BÄNK: Ligg med framsidan upp på bänken. Håll benen böjda vid knäna, tryck fötterna mot den nedre stången. Placera händerna under huvudet. Lyft din bål i följande ordning: huvudet först, sedan axlarna och resten av kroppen. Bara några centimeter ovanför bänkens yta räcker. Gör mjuka rörelser. Enhetskategori: Muskeluppbyggnad.

Träningssvårigheter: Lätt till svårt.

Mått: 143 x 54 x 226 cm.

Säkerhetszon: 442 x 452 cm (område 20,0 m²).

Kroppens delar:

BACK TRAINER: Rygg.

BÄNK: Mage.

De enheter vi erbjuder är solida, pålitliga, motståndskraftiga mot skador och perfekt anpassade till våra väderförhållanden. De passar perfekt in i utvecklingen av offentliga utrymmen, inklusive parker, skolor, dagis, idrottsplatser, stränder och bostadsområden.

Dimensioner 143 × 54 × 226 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bänk + Ryggtränare – utegym”