Levereras inom 8 - 10 v

24 720 kr

Artikelnr: P1106 Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Produktbeskrivning:
Introducerar “Saga” rutschkana, perfekt designad för de allra yngsta. Med sina klara färger och kreativa former tar denna rutschkana med barnen på en resa till en värld av fantasi och skoj. Här kan de utforska spännande spel och glidande utmaningar som väcker deras nyfikenhet.

Pedagogiskt Fokus:
Som en stolt svensk leverantör av lekparker prioriterar vi barnens psykomotoriska utveckling. “Saga” rutschkana är inte bara rolig, den är också designad för att främja viktiga färdigheter som koncentration, psykomotorisk koordination och rumslig orientering.

Färgalternativ:

  • Lime & Marinblå
  • Skogsfärger

Material & Design:

  • Grundversion: Stolparna är varmförzinkade och pulverlackerade, vilket ger dem en hållbar finish som står emot väder och vind.
  • Premiumversion: För de som föredrar en lyxigare känsla erbjuder vi en version i rostfritt stål. Och för dem som uppskattar naturliga accenter finns det tillval av impregnerade träpollar.

Kvalitet & Säkerhet:
Vi är stolta över att erbjuda lekutrustning som garanterar både säkerhet och komfort för alla barn. “Saga” rutschkana kombinerar en elegant och tidlös design med robusta och pålitliga material, perfekt anpassade för svenska förhållanden. Alla våra enheter uppfyller standarderna SS-EN 1176-1:2017-12, vilket gör dem idealiska för skolor, förskolor och offentliga lekplatser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Saga”

Specifikation

Längd (cm) 107 cm
Bredd (cm) 200 cm
Höjd (cm) 240 cm
Fallhöjd (cm) 55 cm
Säkerhetsområde Längd (cm) 500 cm
Säkerhetsområde Bredd (cm) 407 cm
Fallområde Area m² 16,81 m²

Dokument

P1106-Data-sheet.pdf Ladda ner
P1106_2D.dwg Ladda ner
P1106.zip Ladda ner