Levereras inom 8 - 10 v

18 060 kr

Artikelnr: P3301 Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Urbania är stolt att erbjuda våra offentliga rutschkanor

Skapade med barns säkerhet och komfort i fokus. Vår produktutbud kännetecknas av en stilren och tidlös design som smälter in perfekt på offentliga lekplatser och skolgårdar runt om i landet.

Varför välja Urbania Offentlig Rutschkana?

  1. Säkerhet i Första Hand: På Urbania är barns säkerhet vår högsta prioritet. Våra offentliga rutschkanor är omsorgsfullt konstruerade för att uppfylla de strängaste säkerhetsstandarderna. De är utrustade med extra stöd och säkerhetsåtgärder som garanterar en lekupplevelse fri från risker och faror.
  2. Robust Konstruktion: Våra rutschkanor är byggda för att klara vårt varierande klimat. Tillverkade med solida och pålitliga material, är de designade för intensiv användning och tuffa väderförhållanden. Detta gör dem till det perfekta valet för offentliga platser där hållbarhet är avgörande.
  3. Anpassad till Standarder: Urbania-rutschkanor är designade i enlighet med de högsta standarderna för lekplatser, enligt SS-EN 1176. Detta innebär att de är certifierade säkra och lämpliga för användning på skolor, dagis och andra offentliga lekplatser.
  4. Tidlös Design: Vår rutschkana erbjuder inte bara säkerhet utan också en stilren och attraktiv design. Den smälter smidigt in i alla offentliga miljöer och finns tillgänglig i olika färger och storlekar, så att du kan anpassa den efter dina specifika behov och estetiska preferenser.

Skapa Säkra Lekplatser med Urbania

Urbania Offentlig Rutschkana är det perfekta tillskottet till offentliga lekplatser och skolgårdar. Den är skapad med ett mål: att erbjuda barn en rolig och säker plats att leka och utforska. Vår rutschkana smälter sömlöst in i den omgivande miljön med sin stilrena design.

Ge barnen i ditt samhälle möjligheten att njuta av spännande lek med Urbania Offentlig Rutschkana. Kontakta oss idag för mer information om våra produkter och hur de kan förbättra lekupplevelsen på din lekplats.

Notera att produktfärger och storlekar kan variera. Kontakta oss för att diskutera tillgängliga alternativ. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt och skapa en säker och rolig lekmiljö för barnen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rutschkana Rak Figur”

Specifikation

Monteringstid 3 timmar
Längd 1900 mm
Bredd 640 mm
Total höjd 1660 mm
Fri fallhöjd 900 mm
Säkerhetszon längd 4850 mm
Säkerhetszon bredd 3640 mm
Fallområde area 14,20 m²

Dokument

p3301.pdf Ladda ner
P3301_2D.dwg Ladda ner
P3301_3D.dwg Ladda ner