38 290 kr

Artikelnr: 1M-T150SI Kategorier: , Etiketter: ,

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Lekplatsstudsmatta är en av de bästa och mest populära lekredskapen – för installation på offentliga lekplatser, skolor och dagis för barn, tonåringar och vuxna upp till 120 kg.Integrativ studsmatta är en stor studsmatta. Den kan användas av funktionshindrade personer i rullstol såväl som andra personer i alla åldrar. Produkten har en specialprofilerad panel för en rullstolsramp. Det kommer att vara perfekt för offentliga platser, som parker, skolor, lekplatser, idrottsanläggningar och andra typer av rekreationsområden.Träningseffekt: Att hoppa på studsmatta är en allmän utvecklingsaktivitet. Den engagerar och aktiverar alla kroppens muskler, förbättrar kroppens koordination, balans, uthållighet, flexibilitet och påskyndar blodflödet i kroppen. Dessa aktiviteter är avgörande för en korrekt utveckling av barn och vuxna. Att träna på studsmattan kan vara till stor hjälp i kampen mot övervikt.

Träningssvårigheter: Lätt. Dedikerad yta: gräsmatta, konstgräs, bark, gräsmattor, jord, överväxtmattor, polyuretanytor, SBR / EPDM-plattor, gummikompost.

Lösa ytor som spån, sand, grus och spån är acceptabla men rekommenderas inte.

Mått (längd / bredd / höjd)

205 x 205 x 45 cm

Säkerhetszon

554 x 554 cm (område 27) ,3 m2)

Hoppområde

154 x 154 cm

Den integrerade utomhusstudsmattan är en vandalsäker produkt, grävd i marken, hoppytan är i nivå med jord. Hoppytan är gjord av speciella, halkfria, väderbeständiga plastblock som bildar en matta.Våra produkter kännetecknas av hög hållbarhet och är tillverkade så att de kan används året runt.

Dimensioner 205 × 205 × 45 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”INTEGRATIV Lekplatsstudsmatta”