Levereras inom 8 - 10 v

36 510 kr

Artikelnr: P2008CN Kategorier: , Etikett:

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Vår Lekutrustning för Barn – Säkerhet, Komfort och Tidlös Design

Vi är stolta över att erbjuda lekutrustning som inte bara inspirerar lekfullheten hos barn utan också garanterar deras säkerhet och komfort. Här är vad som utmärker våra produkter:

  • Säkerhet i Första Hand: Vi har prioriterat säkerheten för ditt barn i varje aspekt av vår lekutrustning. Alla komponenter och material är valda med omsorg för att uppfylla högsta säkerhetsstandarder. Våra produkter följer strikta riktlinjer och standarder, inklusive EN 1176, för att garantera en trygg lekupplevelse.
  • Komfort som prioritet: Vi förstår att barn behöver en bekväm miljö för att utforska och lära sig. Våra lekprodukter är utformade med hänsyn till ergonomi och användarvänlighet för att ge ditt barn en bekväm och stimulerande upplevelse.
  • Tidlös Design: Vår lekutrustning är inte bara säker och funktionell, den har också en stilren och tidlös design. Den kommer att smälta in perfekt i vilken miljö som helst och komplettera din utomhusplats på ett estetiskt tillfredsställande sätt.
  • Hållbarhet: Våra produkter är byggda för att tåla våra tuffa väderförhållanden och intensiv användning. De är tillverkade av högkvalitativa material som är konstruerade för att vara hållbara och pålitliga över tid.
  • Mångsidig Användning: Vår lekutrustning är idealisk för användning i olika miljöer. Oavsett om det är på skolor, förskolor eller offentliga lekplatser, kommer våra produkter att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Slutligen, med vårt åtagande för säkerhet och kvalitet kan du vara säker på att våra produkter inte bara kommer att ge en rolig och utvecklande lekupplevelse för ditt barn, utan också skapa en miljö där de kan växa och trivas.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lekplatsgunga med 1xvaggstol + 1xNest”

Specifikation

Monteringstid 6 timmar
Längd 3830 mm
Bredd 2000 mm
Total höjd 2340 mm
Fri fallhöjd 1250 mm
Säkerhetszon längd 6700 mm
Säkerhetszon bredd 3300 mm
Fallområde area 23m²

Dokument

p2002-1.pdf Ladda ner
P2002_2D.dwg Ladda ner
P2002_3D.dwg Ladda ner