15 340 kr

Artikelnr: OFM-17 Kategorier: , Etiketter: ,

Du kan även beställa via vårt kontaktformulär eller mejla oss på info@urbania.se

Enheten är avsedd för rekreationsövningar i det fria.

Träningseffekt: Skonsam mot lederna, muskelträning av hela ben och höfter. Det slankar midjan och magmusklerna. Dessutom förbättrar det balanssinnet, cirkulations- och andningssystemets funktion och motorisk koordination.

Hur man använder: Placera båda fötterna på pedalerna och greppa handtagen ordentligt . Flytta benen fram och tillbaka.

Enhetskategori: Blodcirkulation, koordination.

Träningssvårigheter: Lätt.

OFM utomhusgym är utrustning med en unik design. Många böjar ger utrustningen en lätt och iögonfallande form. Det unika med enheterna understryks av det unika orange-grafitfärgschemat, som passar vackert in i modern urban arkitektur. Som tillverkare av utomhusgym lägger vi vikt vid ergonomi och pålitlighet. Ett karakteristiskt kännetecken för OFM är böjar på huvudkonstruktionsröret (Ø 88,9 x 3,6 mm) i dess övre del. Standardsätena är gjorda av 10 mm tjock hdpe. Stålhandtag är avslutade med rundade spetsar. Fotplattor i aluminium garanterar estetik i många år trots slitage. Svamphuvudbultar i rostfritt stål framhäver den höga kvaliteten. Pulverlackering med en zinkrik primer garanterar långvarigt rostskydd.

Mått (längd/bredd/höjd)
1015 x 500 x 1410 mm

Säkerhetszon
4,02 x 3,50 m (yta 12,0 m²)

Kroppens delar
Ben, höfter

Den enheter vi erbjuder är solida, pålitliga, motståndskraftiga mot skador och perfekt anpassade till våra väderförhållanden. De passar perfekt in i utvecklingen av offentliga utrymmen, inklusive parker, skolor, dagis, idrottsplatser, stränder och bostadsområden.

Dimensioner 101 × 50 × 141 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Air Walker – utegym”